EN
Menü
close

Ne aramıştınız?

Tüm web sitesi içeriğine akıllı arama bölümü ile ulaşabilirsiniz.

Arama
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cumhuriyetimizin 100. yılında Halkımızın ve Devletimizin Yanındayız

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adil Sani Konukoğlu, Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ın Başkanlığında düzenlenen “İş Dünyası ile İstişare Toplantısı” sonrası gerçekleştirilen sektör değerlendirme toplantısına iştirak etti.

Toplantıda sektörümüzde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri dile getirilirken, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla birlikte enflasyonla mücadele başta olmak üzere büyüme, istihdam ve ihracat gibi konularda daha güçlü adımların atılacağı vurgusu yapıldı. Buna ek olarak özellikle iklim değişikliğiyle mücadelede öncü sektörler arasında yer alan Türk çimento sektöründe Yeşil Mutabakat’a uyum, çevresel etkilerin azaltılması için alternatif yakıt ve hammadde kullanımı gibi konularda öncü olabilmek adına sektörel öncelikler hakkında bilgi arz edilerek önerilerde bulunuldu. Ayrıca, özellikle deprem bölgesindeki iş gücü ihtiyacının giderilmesine yönelik nitelikli iş gücü ve kadın istihdamı konularında öneriler dile getirildi.

Toplantıda “Cumhuriyetimizin 100. yılında Halkımızın ve Devletimizin Yanındayız” başlıklı enflasyonla mücadele kampanyasına ÇEİS olarak gerekli desteğin verileceği ifade edildi.