EN
Menü
close

Ne aramıştınız?

Tüm web sitesi içeriğine akıllı arama bölümü ile ulaşabilirsiniz.

Arama
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Çimento Sektörü Online Aile Buluşmaları Başlıyor!

İçinde bulunduğumuz Covid – 19 salgını süreci ile birlikte birçok yeni ve farklı uygulama da hayatımıza girmeye başladı. Son dönemde toplantıların, eğitimlerin ve hatta aile buluşmalarının dahi online platformlara taşındığı görülmektedir. Söz konusu online platformların kullanılmasıyla, Sendikamız üyesi çimento fabrikalarındaki çalışanlara ve onların ailelerine de kolaylıkla ulaşılabileceği düşünülmektedir.

Bu bağlamda, Sendikamız tarafından yönetilen ve işletmesi Yankı Akademi tarafından yapılan Çimento Sektörü İSG Eğitim Merkezi (ÇİSİEM) üzerinden çeşitli konularda webinarlar düzenlenmeye başlanacaktır. “Çimento Sektörü Online Aile Buluşmaları Etkinlikleri” ismiyle gerçekleştirilecek söz konusu webinarlar içinde bulunduğumuz pandemi sürecine özgü değil, sürekli olarak ayda birkaç tane olacak şekilde planlanacaktır.

Gerçekleştirilecek webinarlar sadece sağlık ve güvenlik konuları ile sınırlı olmayacaktır. Ailelere ulaşmayı hedeflediğimiz bu etkinliklerde, “Sağlıklı Beslenme”, “Çocuklarda ve Gençlerde Teknoloji Bağımlılığı”, “Aile İçi Etkili İletişim”, “Dijital Sınav ve Kaygısı” gibi çeşitli başlıklarda uzman konuşmacıların yer alacağı webinarlar düzenlenecektir.

Sektörümüz çalışanları ve ailelerinin Zoom uygulaması üzerinden katılacağı webinarlara ilişkin detaylar kısa bir süre içerisinde üye fabrikalarımızla paylaşılacaktır.

Faaliyete Ait Görseller