EN
Menü
close

Ne aramıştınız?

Tüm web sitesi içeriğine akıllı arama bölümü ile ulaşabilirsiniz.

Arama
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Çimento Sektörü İş Hukuku Buluşmaları – II Gerçekleştirildi

Çimento sektörünün gündemindeki konulardaki hukuki gelişmelerin ve yargı kararlarının değerlendirilmesi amacıyla düzenlenmesine karar verilen, “Çimento Sektörü – İş Hukuku Buluşmaları” başlıklı toplantıların ikincisi 04 Eylül 2019 tarihinde İstanbul SwissOtel The Bosphorus’ta gerçekleştirildi.

Çimento sektörünün gündeminde yer alan “İş Sağlığı ve Güvenliği” ile “Sosyal Güvenlik Uygulamaları” konularının ele alındığı toplantının açılış konuşmalarını ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Suat ÇALBIYIK ile T. Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye NAZLIM gerçekleştirdi.

İki oturum olarak planlanan toplantının ilk oturumunun moderatörlüğünü TOBB ETÜ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem KILIÇ üstlendi. Yargıtay 21. Hukuk Dairesi Başkanı Mesut BALCI, Yargıtay 10. Hukuk Dairesi Başkanı Halil ÖZDEMİR ve Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk AYDIN’ın konuşmacı olarak katıldığı oturumda, sosyal güvenlik alanındaki uygulama sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.

Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali GÜZEL’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen ikinci oturumda ise, çimento sektörünün önceliğinde yer alan iş sağlığı ve güvenliği alanındaki gelişmeler ve uygulama sorunları ele alındı. İkinci oturumda Yargıtay 21. Hukuk Dairesi Üyesi Doğan KORKMAZ ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent AKIN konuşmacı olarak sunumlarını gerçekleştirdi.

Faaliyete Ait Görseller