TR
Menü
close

Ne aramıştınız?

Tüm web sitesi içeriğine akıllı arama bölümü ile ulaşabilirsiniz.

Arama
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Kuruluşumuzun 55. Yılını Kutluyoruz.

Bundan tam 55 yıl önce çimento sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin ortak ekonomik ve sosyal hak ve menfaatlerini korumak, geliştirmek, verimli çalışmalarına yardımcı olmak ve toplu iş sözleşmesi imzalayarak çalışma barışını kurmak öncelikli amaçlarıyla yola çıktık.  

Bu yolda ilerlemeye devam ederken, sadece endüstri ilişkileri alanında faaliyet göstermenin ötesine geçerek; iş sağlığı ve güvenliği, mesleki yeterliliklerin belgelendirilmesi, kurumsal iletişim, üniversitelerle kurulan işbirlikleri ve gerek beyaz gerek mavi yakalı çalışanlara yönelik eğitim faaliyetlerimizle hizmet alanımızı genişletmeyi başardık.

Özetle bugün, öncelikli amaçlarımıza yönelik faaliyetlerimizin köklerini sağlamlaştırmış; bununla birlikte zamanın getirdiklerine hızla uyum sağlayarak, faaliyetlerimizi nitelik ve nicelik yönünden daha da ileriye taşımış bulunmaktayız.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vurguladığı üzere: “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır”. Bizim, buradan hareketle üzerimize düşen görevleri en iyi ve en verimli şekilde yapmayı sürdürmemiz, şüphesiz ki Ulu Önderimize olan bağlılığımızın da en güzel yansıması olacaktır. Bu sebeple; ÇEİS olarak sadece çimento sektörüne değil, Çimento Ailesinden aldığımız güç ile ülkemizdeki tüm sektörlere yön veren bir işveren sendikası olma hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

Yeni yaşımızı kutlamanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyor; sektörümüz için refah dolu yarınlar temenni ediyoruz.